play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Foreigner al Directes

Notícies

Foreigner al Directes

Ràdio 90 24/10/2024


Background
share close

En aquesta edició del directes escoltarem els Foreigner, una banda poc coneguda a Europa però que ha venut més de 80 milions de còpies arreu del món i que han composat cançons que han quedat al nostre imaginari encara que no coneguem la banda.

Formats a Nova York l’any 1976, tres britànics i tres americans (d’aquí el nom ja que quedava clar que a qualsevol país del món ,com a mínim la meitat de la banda, seria estrangera) s’uneixen per fer cançons, capitanejats pel guitarrista Mick Jones (únic membre que ha estat sempre a la banda) i el multiinstrumentista provinent de King Crimson Ian McDonald.

Després de 9 discs d’estudi, múltiples gires mundials i moltíssims canvis a la formació, graven aquest concert que escoltarem en dues parts al Directes de Radio 90, “Rockin’ at the Ryman” a Nashville en el que desgranen tots els seus grans èxits amb una qualitat interpretativa i sonora espectacular. Amb Kelly Hansen i Mick Jones al capdavant, secundats per grans músics de solvència contrastada ens donen una lliçó magistral de Rock Americà i AOR.  

El programa es podrà escoltar a l’streaming en directe de Ràdio 90 el dissabte 26 d’octubre a les 5 i el diumenge 27 d’octubre a les 4 de la tarda. A partir del dilluns 28 de d’octubre el trobareu en format podcast per l’escolta o la descàrrega al web de l’emissora.

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior