play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Directes amb Ozzy Osbourne (Live at Budokan 2002)

Notícies

Directes amb Ozzy Osbourne (Live at Budokan 2002)

Ràdio 90 16/10/2024


Background
share close

En aquest capítol del Directes de Ràdio 90 escoltarem a l’Ozzy Osboune en un concert al Budokan Hall de Tokio, gravat al 2002, durant la gira del seu 8è treball en estudi anomenat “Down on Earth”. Aquest concert va ser editat tant en CD com en DVD, i mostra a un Ozzy madur, conscient de la qualitat de música que oferia.

Un cop passada l’etapa amb els Black Sabbat, l’Ozzy Osbourne començava al 1980 una carrera en solitari que ha durat dècades. I un dels millors mèrits que ha tingut mai el “príncep de les tenebres musicals” ha estat saber-se envoltar de músics excel·lents (tots recordem al malaguanyat guitarrista Randy Rhoads), però durant aquesta gira no era una excepció, i envoltat per Zakk Wylde, Robert Trujillo, Mike Bordin i John Sinclair, oferia una carta de benvinguda a l’infern que era el seu concert.

Presentat per en David Ràfols, escoltarem bona part del concert editat en CD i DVD, amb els mítics “Mr. Crowley”, “No More Tears”, “Crazy Train” o “Mama, I’m Coming Home” com a estàndards. El programa es podrà escoltar a l’streaming en directe de Ràdio 90 el dissabte 19 d’octubre a les 5 i el diumenge a les 4 de la tarda. A partir del dilluns 21 d’octubre de 2024 el trobareu en format podcast per l’escolta o la descàrrega al web de l’emissora.

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior