play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Culturals

Eutopías 013

Marta Molina 04/10/2024


Background
share close

Benvingudes al capítol 13 d’Eutopías a Ràdio90! Com sabeu durant aquest estiu no hem parat el motor del vaixell i hem seguit navegant els llocs del bon viure. Sempre, ja ho sabeu, amb la vitamina E de l’Entusiasme que ens caracteritza. Felices de poder començar la tardor dient que tenim molts continguts que hem anat gestant durant aquest estiu i que tenim moltes ganes de que escolteu. Per fer-ho tan sols heu de pujar al nostre peculiar vaixell que es dedica a posar l’orella i el micro als espais que ens conviden a posar l’ancla al seu port.

Avui anclem a l’Estartit. La protagonista és la Pilar Sampietro, periodista admirada per tot l’equip d’EUTOPIAS i la mar Mediterrània. Podreu sentir-les a les dues a través dels micròfons d’Eutopias. La nostra excusa: Explorar el nou llibre de Sampietro: Mediterráneo. Motivos para comenzar el viaje d’Afriques Edicions i amb les precioses ilustraciones de l’ Alba López Soler y el delicat i afinat pròleg de Bilal Dídac P. Lagarriga.

El programa d’avui té premi final: la cançó col·lectiva per Palestina Cantarà la història produïda per Roger Martínez, Tribalian i Joan Palà.

No us perdeu l’exploració Mediterrània d’avui!
Puja al vaixell!

Escolta aquest programa a l’streaming en directe de Ràdio 90 aquest dissabte 5 i diumenge 6 d’octubre de 2024 a les 11 del matí i en podcast quan vulguis.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Eutopías 013

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior
Episodis semblants