play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Directes amb Kreator

Notícies

Directes amb Kreator

Ràdio 90 18/09/2024


Background
share close

El thrash metal torna a ser protagonista del Directes a través de la banda alemana Kreator. Des de la població d’Essen inicien la seva carrera al 1982 acumulant una llarga llista de sicos d’estudi, recopilatoris i directes.

L’any 2001 publicaven Violent Revolution que va suposar el retorn al so dels 80 que havien canviat a la dècada dels 90 per l’experimentació amb estils com el death o l’industrial metal. Aquest fet va ser molt celebrat per bona part dels seus fan i va propiciar una llarga gira de presentació entre 2001 i 2002.

Al 2022 des del bandcamp de la banda van auto-editar el disc Bootleg Revolution que conté bona part del “setlist” d’aquella gira amb gravacions principalment a Brasil i a Korea. Temes del llavors últim àlbum barrejats amb d’altres de la seva extensa carrera es podran escoltar en aquesta edició del Directes.

El programa conduït per en Xevi Baca, es podrà escoltar a l’streaming en directe de Ràdio 90 el dissabte 21 de setembre a les 5 i el diumenge a les 4 de la tarda. A partir del dilluns 23 de setembre de 2024 el trobareu en format podcast per l’escolta o la descàrrega al web de l’emissora.

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior