play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Pearl Jam al Directes

Josep Maria Corbalan 01/11/2011 33


Background
share close

Des de Seattle ens arriba el proper grup protagonista dels Directes de Ràdio 90, doncs en Josep Mª Corbalán ens porta un concert de PEARL JAM, cel.lebrat al palau Sant Jordi de Barcelona el 25 de maig de l’any 2.000, en la gira de presentació del seu sisè disc, que porta per nom Binaural.

En aquesta gira, PEARL JAM va decidir enregistrar tots i cadascun dels seus concerts per poder-los oferir als seus fans en una iniciativa sense precedents a la història del rock i que han anat repetint a gairebé totes les seves gires des de llavors.

Aquests discos dobles van ser editats en format econòmic, amb un simple embalatge de cartró, només imprès amb la data i lloc del concert i el set-list, i amb un preu molt ajustat, per el que són un autèntic regal per tots aquells qui hem anat a un gran concert i al sortir hem pensat que seria fantàstic poder-lo tornar a escoltar a casa una i altra vegada.

Aquella nit va ser realment fantàstica, tot i que el St. Jordi no estava plè de gom a gom com s’hauríen merescut els de Seattle, unes 10.000 persones vam poder gaudir de gairebé dues hores i mitja de concert amb els grans clàssics com Evenflow, Corduroy, Rearviewmirror, State Of Love And Trust, Daughter, Alive, Black o Betterman, així com dels nous temes del disc que presentàven, com Breakerfall, Nothing As It Seems, Light Years o Grievance.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Pearl Jam al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior