play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Queen al Directes

Josep Maria Corbalan 22/09/2011 76


Background
share close

El proper dissabte comença una nova temporada de Directes a Radio 90, i ho fa amb un dels grups més admirats i respectats per la majoria d’aficionats a la música de pràcticament tots els estils, com són els britànics Queen.

El disc “Live Killers” editat el 1.979, resumeix a la perfecció el que va ser la brillant primera època del grup format per Freddie Mercury, Brian May, John Deacon i Roger Taylor, i en el nostre programa podreu escoltar temes potents com Now I’m Here o Get Down Make Love, junt amb grans balades com 39’ o Love Of My Life, i per descomptat alguns temes mítics com Bohemian Rhapsody, una composició de Freddie Mercury, que s’ha fet més i més gran amb el pas dels anys, i que avui dia molts considerem que és la millor cançó de la història del rock.

Tot i que tots els seus discos en estudi són molt recomanables, és en el directe on Queen realment van començar a forjar la seva llegenda amb lletres d’or. Ho podreu comprovar el proper dissabte de la ma d’en Josep Maria Corbalán.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Queen al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior