play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Ilegales i DIO, als Directes

Notícies

Ilegales i DIO, als Directes

Ràdio 90 14/09/2011 20


Background
share close

Aquest dissabte, dia 17 de setembre, tanquem la temporada d’estiu dels Directes amb dues propostes diferents però amb un denominador comú: els seus protagonistes són mites del rock més contundent dels darrers anys.

A les 4 de la tarda, recuperem el primer Directes que es va emetre a Ràdio 90 (això era el setembre del 2010), a càrrec de l’Àngel Serrat, que ens presentava a una gent que ho han estat tot en el rock espanyol: ILEGALES. Ell mateix en ho comenta:

“Aprofitant que aquest 2011 s’han separat Ilegales presentem  “el dia que cumplimos 20 años” un doble directe gravat a la plaça de la Catedral d’Oviedo el 9 de setembre de 2002. És un directe especial on participen ex-membres de la banda i on es repassa sense concessions els millors temes de la banda asturiana. Un directe amb el punt just de ironia, provocació i rock’n’roll”.

I a les 5, en Javi Garrigós ens convida a compartir 60 minuts amb DIO (Ronnie James Dio), considerat una de les veus més emblemàtiques de la història del rock dur, i que va morir l’any 2010. L’àlbum escollit, Holy Diver Live, enregistrat 4 anys abans, el 2006, es converteix així en una oportunitat per fer un merescut homenatge a un músic que, ja des de la dècada dels 70, va deixar una forta petjada en grups com Elf, Rainbow, Black Sabbath o als mateixos DIO.

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior