play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Constel·lació de clàssics als Directes

Notícies

Constel·lació de clàssics als Directes

Ràdio 90 07/09/2011 14


Background
share close

Efectivament, les dues edicions dels Directes d’aquest dissabte dia 10 de setembre vénen carregades de grans figures del rock dels darrers 40 anys, d’autèntics clàssics amb majúscules.

A les 4 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, recuperarem el programa que vam dedicar el mes de novembre del 2010 a l’àlbum The Last Waltz, que recull el mític concert celebrat l’any 1976 a San Francisco com a comiat a la llegendària formació THE BAND, amb convidats de l’envergadura de Bob Dylan, Neil Young o Van Morrison.

I a les 5, un convidat d’excepció, en Rafa Bazaga (component de la Salseta del Poble Sec), ens presentarà, conjuntament amb en Javi Garrigós, el directe d’un altre personatge essencial de la història de la música: JOHN FOGERTY, ex-líder dels imprescindibles Creedence Clearwater Revival i amb una carrera en solitari més que recomanable, i de la qual precisament se n’ha escollit el disc que, per segona vegada (ja es va emetre el març d’aquest any), podeu escoltar i gaudir aquest dissabte: Premonition, de 1998.

Ja ho sabeu, doncs, dues hores per submergir-se en la música de noms irrepetibles del rock i en la seva millor versió, la que ens ofereixen damunt l’escenari.

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior