play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Estrenem la temporada de primavera

Notícies

Estrenem la temporada de primavera

Ràdio 90 26/03/2011 28


Background
share close

Aquest dissabte, 26 de març, Ràdio 90 estrena la temporada de primavera 2011, que s’allargarà fins al 19 de juny.

La programació és una continuació directa de la que s’ha ofert durant l’hivern, amb dues úniques novetats: el retorn del programa literari L’Hora Sexta, a càrrec de la Rosa Sans, la Sabina Renau i la Nuri Aguilar (diumenges, a les 15h.), i l’estrena d’Endavant les atxes!, un programa dedicat a la música catalana en el seu sentit més ampli que va a càrrec d’en Francesc Xavier Medina i s’emet els dissabtes a les 12 del migdia (vegeu-ne més informació en la pàgina del programa d’aquesta mateixa web).

De la resta, voldríem destacar en aquesta ocasió l’esforç que fa l’emissora per potenciar la divulgació de la ciència. Des de la tardor, s’emet Pedra a pedra (dissabtes, 15h.), un espai per fomentar l’interès en els avenços de l’arqueologia a nivell general però fent especial incidència en allò que té relació amb les nostres contrades més properes. I a l’hivern s’hi va afegir Ciencia para escuchar, un recull de podcasts de contingut científic que cobreixen un ampli ventall de matèries: física, química, astronomia, biologia, medicina…

Aquest programa s’emet els diumenges a les 6 de la tarda, i una hora abans, a les 5, cada últim diumenge de mes s’emet Camps Magnètics, un espai dedicat a la relació entre la música, la ciència i la ciència ficció, que durant aquesta primavera dedicarà el seu temps a grans autors de ciència ficció que durant la seva carrera han estat molt vinculats al món de la ciència i el coneixement. El primer convidat, aquest diumenge 27, serà Isaac Asimov.

Rate it
Entrada anterior