play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Estrenem la nova programació

Notícies

Estrenem la nova programació

Ràdio 90 13/09/2010 21


Background
share close

Efectivament, aquest dissabte dia 18 de setembre, Ràdio 90 estrena la seva nova programació corresponent a la temporada de tardor 2010.

Encara que es manté l’esquema i la filosofia general de la programació que va arrancar el mes de juny passat, es produeix una important renovació de la graella, amb la incorporació de 7 programes nous, destacant el retorn de dos que ja havien format part de l’emissora en etapes anteriors: Canal Blues, amb Jordi Ruiz i dedicat a la música blues, i Festuc, proposta musical en la línia etno-techno a càrrec de la Bahar Dolen. També es pot considerar un retorn l’espai Quatricromia, realitzat per Punt 6 Ràdio de Reus, i que forma part d’un intercanvi de continguts entre les dues emissores que es vol potenciar de cara al futur.

També és de destacar el programa Pedra a pedra, del que en són responsables dues noves incorporacions de la ràdio, Albert Aulines i Francesc Xavier Medina, i que serà un espai divulgatiu sobre el món de l’Arqueologia, amb especial referència a la nostra comarca.

Un programa sobre directes, els especials musicals que s’aniran oferint al llarg de la temporada i un espai obert a la participació de les entitats de la comarca, completen una oferta on es combina música, cultura, informació i divulgació en un total de 13 hores d’emissió els caps de setmana, repartides entre programes de producció pròpia i de producció externa. La resta de la setmana, es manté la proposta musical àmplia i variada ja consolidada en els darrers mesos, i en la que tan sols s’hi han practicat alguns petits retocs.

Una vegada més, serà l’audiència qui tindrà la darrera paraula.

Rate it
Entrada anterior