play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right La ràdio a l’agost

Notícies

La ràdio a l’agost

Ràdio 90 28/07/2010 15


Background
share close

Encara que Ràdio 90 no fa vacances durant el mes d’agost, alguns programes sí que s’agafen un merescut descans. És el cas de l’informatiu cultural, del programa de cinema Ningú no és perfecte i del programa de música folk, Kosmos.

Per omplir l’espai que temporalment deixen vacants aquests dos darrers (tornaran el setembre, igual que l’informatiu), us hem preparat dues propostes que creiem molt interessants. Perquè, per substituir un programa de cinema, què millor que una selecció de música de pel·lícules, un recorregut per algunes de les millors bandes sonores del setè art. La podreu escoltar, a partir del dia 31 de juliol, tots els dissabtes a la 1 del migdia, i els diumenges a les 3 de la tarda.

I per cobrir l’hora setmanal dedicada a la música folk (dissabtes, 16h., a partir del 7 d’agost; diumenges, 17h.), una proposta innovadora i original de la que ja us en vam fer cinc cèntims fa unes setmanes i que podeu consultar més àmpliament en l’apartat + Programes d’aquesta web: Remove before flight (RBF), un programa sobre el món de l’aviació.

 Encara més: en plena època estival, estrenem un nou programa: es diu Camps Magnètics i parla de la relació entre la música, la ciència i la ciència ficció (vegeu-ne més informació a l’apartat Programes). El presenta Eva Ruiz (a la imatge) i comença el diumenge 1 d’agost (16,30h.)

 A gaudir, doncs, de la ràdio en plenes vacances!

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior