play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Ràdio 90 a l’Amphi Festival

Notícies

Ràdio 90 a l’Amphi Festival

Ràdio 90 20/07/2010 33


Background
share close

Júlia de Balle, responsable de continuïtat de Ràdio 90 i conductora del programa L’Entropia Natural (diumenges, 19 h.), ha rebut l’acreditació oficial per representar l’emissora en l’Amphi Festival 2010, que tindrà lloc a Colònia (Alemanya) els dies 24 i 25 de juliol:

-Júlia, explica’ns breument en què consisteix aquest festival musical.

És un festival de música industrial, ebm, electro i gothic que presenta molts grups alemanys però també d’altres països. Va néixer el 2005 a Colònia i des de la segona edició que es celebra a l’Arkus Open-Air, un espai al costat del riu Rhein i molt a prop del centre de la ciutat. Dura tan sols un cap de setmana però en aquests dos dies i els tres escenaris dels que disposa hi passen uns 35 grups, o sigui que és molt intens.

-Quin és el cartell d’enguany?

El que més destacaria són Anne Clark, Welle:Erdball, VNV Nation, Diary of Dreams, Mono Inc., And One, Project Pitchfork, Mesh, Ashbury Heights, ASP, The Crüxshadows, Front Line Assembly…….. un empatx, vaja. Aquí podeu veure el cartell complet: http://www.amphi-festival.de/2010/bands.html

-Tu ja has assistit a anteriors edicions, com és l’ambient que es viu durant aquests dies del festival?

És una trobada multigeneracional (s’hi poden veure bastants cotxets) d’amants dels diferents gèneres que s’hi couen que resulta molt sorprenent perquè la gran majoria dels assistents van disfressats amb les seves millors gales.. s’hi veuen vampiresses, gòtics, futuristes.. un espectacle al que aquí no estem acostumats. I l’ambient és molt relaxat i distès, hi ha gent però els escenaris estan ben distribuïts i habilitats i no es fan aglomeracions. A més, també hi ha una àrea de descans amb gandules i vistes al riu, un teatre amb projeccions de vídeos i documentals i una zona amb estands de roba i sobretot de molta i molta música i rareses vàries.

-Un estiu molt complet el teu en la vessant dels festivals: Sónar, popArb, Amphifestival…Tens previst assistir a algun altre?

Almenys per abans de festes (que no em vull perdre la Tokyo Ska Paradise Orchestra), no.

Rate it
Entrada anterior