play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right 20è aniversari de les emissions de Ràdio 90

Notícies

20è aniversari de les emissions de Ràdio 90

Ràdio 90 12/08/2012 18


Background
share close

El 17 de juliol de 2013 es compliran els 20 anys de la primera emissió de Ràdio 90, l’emissora lliure i cultural de la Garrotxa. La trajectòria com a projecte radiofònic, es va iniciar força abans, el gener de 1990, quan un grup d’apassionats de la ràdio, la música i la cultura decidiren crear una ràdio lliure, diferent, alternativa, autogestionada, altruista i cultural. Però el llarg camí per tal de poder emetre amb qualitat i disposar de tot el necessari sense cap aportació externa, va suposar més de 3 anys i mig de dura feina, per arribar al somni de poder escoltar Ràdio 90 per la FM.

Es per això que al llarg dels propers mesos i fins arribar a l’esmentada data una sèrie d’actes diversos i plurals serviran com a celebració d’aquest vintè aniversari.

El primer serà el divendres 17 d’agost d’aquest 2012 a la Piscina de Montagut. Començarà a 2/4 de 10 del vespre amb un sopar popular al preu de 10 euros. El menú serà amanida, arròs i cuixetes de pollastre amb bolets, postres, pa, vi i aigua. Les reserves pel sopar es poden fer a la piscina de Montagut. Seguidament cap a les 11 de la nit s’iniciarà un festival de dj’s i vídeo dj’s on Josep Maria Corbalán conegut per les seves col·laboracions al programa “Directes” farà gaudir el públic amb el seu pop i rock atemporal, la Bahar Dolen del programa Festuc farà sonar etnotecno, l’Àlex Vilar del programa “Ghettoblaster de pagès” punxarà reggae, rap i electro i en Xavier Baca del programa “Ràdio Rock” portarà hardcore, rock i metal.

Tot això acompanyat d’una banyada nocturna per poder-se refrescar en aquesta nit d’estiu. Us hi esperem!!

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior