play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Especial sobre l'(a)phònica
play_arrow

Rock-Pop

Especial sobre l'(a)phònica

Rosa Sans, Sabina Renau i Nuri Aguilar 12/07/2012 39


Background
share close
Sabina Renau, Rosa Sans i Nuri Aguilar

Novament, Ràdio 90 es fa ressò del Festival de la Veu de Banyoles, conegut com (a)phònica, que enguany arriba a la seva novena edició amb un cartell que compta amb estils ben diversos: el soul, el beatbox, el flamenc, el pop, la cançó d’autor, MC’s, la samba, els cants harmònics, el folk-rock …, i amb un grapat de bons músics i artistes: Manos de Topo, Accidents Polipoètics, Mishima, The New Raemon, Samfaina de Colors,  Joana Serrat, The Hanfris Quartet, Quimi Portet, Beardyman, MuOM, The Harmonic Ensemble, Paul Fuster, Verd i Blau, Gafieira Miúda,  Las Migas, Sly Johnson.

En el programa que us oferim, i que va a càrrec de la Rosa Sans, la Sabina Renau i la Nuri Aguilar, es fa un repàs a aquests grups que actuaran al llarg del proper cap de setmana, del 13 al 15 de juliol, a la capital del Pla de l’Estany, en els diferents escenaris repartits en una quinzena d’espais, en funció de cada estil musical.

Afegim, a tall d’informació, que l’(a)phònica és un festival popular, petit i artesà, que l’any passat va aplegar més de 18.000 assistents i per on han passat formacions i músics de reconeguda trajectòria. Va néixer l’any 2004, com una de les propostes musicals que la ciutat va engegar en el marc de la capitalitat de la Cultura Catalana. El festival va ser el punt d’inici d’un esdeveniment cultural, que tenia l’objectiu d’anar-se consolidant al llarg del temps. Just en aquestes dates, i en l’entorn més immediat de la ciutat no existia una oferta de festival musical d’aquestes característiques que premiés la qualitat de la veu enfront d’altres elements musicals.

Ara, ja ben consolidat, ofereix en aquesta edició 3 dies de festival, 19 espectacles, 12 activitats paral·leles, una estrena absoluta, 5 artistes que actuen per primera vegada a les comarques gironines, dues presentacions de disc, i un espectacle ideat per al festival, tot plegat amb el 70% d’activitats gratuïtes.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Especial sobre l'(a)phònica

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior