play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Mr.Big al Directes

Javi Garrigós 09/05/2012 69


Background
share close

De la mà d’en Javi Garrigós, la banda Mr.Big,  que va formar a finals dels 80’s, el que probablement és el millor baixista de hard rock de tots els temps; Billy Sheehan, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Aquests supergrup format també per Eric Martin a la veu, Pat Torpey a la bateria, i el magnífic Paul Gilbert a la guitarra, practiquen un hard rock molt melòdic i alhora contundent amb cabuda per els virtuosismes Sheehan-Gilbert, però integrats de forma brillant dintre dels temes i sense perdre l’essència de la cançó que s’interpreta a cada moment.

Aquest directe, enregistrat a San Francisco i publicat amb el títol de “Live”, correspon a la gira del seu segon treball del any 1991 “Lean into it”, disc que va tenir molt d’èxit sobretot per la balada “To be with you”.

En definitiva, si teniu ganes de escoltar una banda amb musics increïbles, practicant bon hard rock, i amb cançons plenes d’energia i grans estribillos, aquest “Live” dels Mr.Big no us defraudarà en absolut.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Mr.Big al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior